Programma

Spectaculaire helikoptervlucht voor Robin en Marlies

foto: Screenshot uitzending
  1. Nieuwschevron right
  2. Spectaculaire helikoptervlucht voor Robin en Marlies

Marlies kreeg vandaag de verrassing van haar leven: haar man Robin vroeg, zonder dat ze dat wist, voor haar als wens een helikoptervlucht aan na zijn ziekteperiode. Paul bracht vandaag het geweldige nieuws dat deze wens uitkomt!

Robin heeft slokdarmkanker gehad, en in zijn ziekteperiode was er een persoon die er altijd voor hem was: zijn vrouw Marlies. Om haar eens even flink in het zonnetje te zetten, heeft Robin een wens ingediend bij NPO Radio 2. Paul belde het koppel vandaag met groot nieuws.

Rots in de branding

Zijn vrouw, die meegelokt is met een smoesje naar de auto, staat compleet versteld als Paul Rabbering opbelt. "Ze is intussen wel wat zenuwachtig geworden, maar ze heeft geen idee", vertelt Robin als Paul naar haar vraagt. Paul is benieuwd wat zijn vrouw voor hem betekent. "Alles. Ik heb ontzettend veel aan haar gehad tijdens heel mijn leven tot op heden, maar vooral in mijn ziekte- en hersteltraject heb ik heel veel steun aan haar gehad en heel veel inspiratie en hulp", legt Robin uit. Robins vrouw heeft eenzelfde soort traject meegemaakt, waardoor hij heel veel heeft kunnen leren toen hij aan de andere kant stond als partner van.

Bijzonder pittig

Paul merkt op dat de wens die Robin heeft opgestuurd best een bijzondere én een pittige is. Hieronder hoor je niet alleen de beweegreden van Robin om deze wens in te dienen, maar ook de reactie van Marlies als ze hoort wat ze gaan doen...

Video niet beschikbaar

Niet veel later hangen Robin en Marlies samen met Evelien in de lucht.

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie