Programma

Snelle verrast gezin met kaartjes voor theatertour

foto: Still
  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle verrast gezin met kaartjes voor theatertour

Muziek biedt troost, geeft steun en is iets waar mensen kracht uit halen. Zo ook in het verhaal van Luna (14). Haar vader Micha heeft voor haar een wens ingestuurd die alles te maken heeft met Snelle. Bart belt met vader en dochter én heeft een verrassing voor ze...

In 2022 werd de moeder van Luna gediagnosticeerd met darmkanker. Een zware klap voor het gezin, vertelt vader Micha: “Heel je gezinsleven staat op z'n kop.” Hij heeft een wens ingestuurd voor zijn dochter, omdat hij merkt dat zijn dochter alles mentaal nog niet helemaal verwerkt heeft. “Zij heeft onbewust de zorg voor het gezin overgenomen als veertienjarig meisje. Dat heeft zij allemaal in haar hoofdje gedaan en nog niet kunnen verwerken," zo vertelt Micha.

Tijdens deze zware periode heeft in het bijzonder de muziek van Snelle het gezin erg geholpen. Micha: “Heel veel nummers zijn toepasselijk.” Zijn dochter hangt totaal verrast ook aan de lijn en vertelt dat ze zelfs een keer op het podium heeft gestaan bij Snelle om samen Smoorverliefd te zingen.

Dan horen vader en dochter opeens een wel heel bijzondere stem aan de andere kant van de lijn. Snelle verrast beiden met een belletje bij Bart. “Ik ben best wel onder de indruk van jullie verhaal.” Hij laat de wens van vader Micha uitkomen met vier kaartjes voor zijn theatertour.

Bekijk hieronder het hele fragment.

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie