Programma

Natasja lapt ramen op duizelingwekkende hoogte in actie voor KWF

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Natasja lapt ramen op duizelingwekkende hoogte in actie voor KWF

Doktersassistente Natasja trekt zich het lot van de patiënten die over de vloer komen in de praktijk ontzettend aan. Ze heeft daarom tijdens NPO Radio 2 in actie voor KWF een bijzondere wens: ramen lappen op grote hoogte om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF.

Natasja wil niet zomaar ramen lappen, maar gaat dat doen op 150 meter hoogte. Op het Maasgebouw in Rotterdam treft Natasja de nodige veiligheidsmaatregelen. Voor velen is de hoogte misschien een afknapper, maar voor deze doktersassistente zit ‘m daar nou juist de lol in: "Ik heb geen hoogtevrees, mooi uitzicht, een beetje uitdaging."

Cheque voor KWF

De doktersassistente gaat niet zomaar het dak op. Met haar actie wil ze graag aandacht vragen voor KWF en op die manier zorgen dat er deze week zoveel mogelijk geld binnenkomt. Voordat ze afdaalt van het Maasgebouw mag ze dan ook een indrukwekkende cheque onthullen: "Het is een voorlopig bedrag. Ik blijf nog even doorgaan in de praktijk met de sponsorverkopen", legt ze uit. "Maar voorlopig heb ik een bedrag van 2.180 (!) euro!"

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie