Programma

Oproep: beauty-specialisten gezocht voor verwendag aankomende donderdag!

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Oproep: beauty-specialisten gezocht voor verwendag aankomende donderdag!

Onze dj's brengen de hele week zo veel mogelijk wensen in vervulling voor mensen die op welke manier dan ook te maken hebben met de ziekte kanker. Aankomende donderdag gaat een van die wensen in vervulling, en daarvoor worden alle hens aan dek gevraagd!

Er komen opvallend veel wensen binnen van mensen die anderen een wellnessdagje gunnen, en dan specifiek in het schoonheidsdepartement. De oplossing? Een ware verwendag!

Beauty-specialisten gezocht

Aankomende donderdagmiddag worden een aantal mensen verrast met een schoonheidsbehandeling tijdens deze verwendag, en daarvoor worden alle zeilen bijgezet. Annemieke deed vanmiddag een oproep om een aantal beauty-specialisten op te trommelen die willen komen helpen. Wat we zoeken? Haarstylisten, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en visagisten - alles om een aantal mensen eens flink te verwennen. "En dan ontmoet je dus ook Annemieke Schollaardt hè", voegt Nathan hier als grapje aan toe.

Voel jij je geroepen om deze groep eens flink in het zonnetje te zetten? Stuur ons dan een appje via de NPO Radio 2 app! Deze kun je downloaden voor iOS of Android.

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie