Programma

Emmely draait wensplaat voor zieke collega Sanne

  1. Nieuwschevron right
  2. Emmely draait wensplaat voor zieke collega Sanne

Emmely belt tijdens NPO Radio 2 in actie voor KWF met Joris, de broer van collega Sanne. Hij vraagt speciaal voor haar een nummer aan.

"De oplettende luisteraar van ons programma Het Oor Wil Ook Wat heeft misschien wel door dat al een tijdje onze allerliefste, allerleukste, creatiefste en grappigste collega Sanne al een tijdje niet te horen of te zien is. Ze heeft wederom kanker", vertelt Emmely. "Twijfelend wat we daarmee moesten doen kwam daar ineens een appje van haar broer Joris."

'Hoe oneerlijk het ook is, zo werkt het helaas'

Sanne wordt op dit moment bestraald. "Het is een rare week. Sanne is opnieuw aan de beurt. Hoe oneerlijk het ook is, zo werkt het helaas. Ik wil hier iets mee en ik wil mijn zus een hart onder de riem steken", vertelt Joris. "Zij heeft toen ik kanker had, inmiddels lang geleden, mij een nummer gestuurd van The White Stripes met Seven Nation Army. Ze schreef erbij: 'ga ervoor. Houd je kop erbij en vechten. Dit is wat je te doen staat en je komt er door'."

Nu wil Joris zijn zus steunen door het nummer aan te vragen. "Ik mag van harte hopen dat dit de laatste keer is dat we deze moeten sturen. Kom op. Ga ervoor en je kunt dit."

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie