Programma

Dj Maccie D (10) krijgt spoedcursus dj'en van La Fuente

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dj Maccie D (10) krijgt spoedcursus dj'en van La Fuente

Jelle, artiestennaam Dj Maccie D, wil niets liever dan dj worden. Zijn moeder heeft voor hem een wens ingediend: een dj-les van La Fuente.

De 10-jarige Jelle kreeg op driejarige leeftijd acute lymfatische leukemie. Vijf jaar geleden werd hij genezen verklaard, en intussen heeft hij zichzelf volledig op muziek gestort. Muziek is zijn uitlaatklep en hij wil niets liever dan dj worden. Zijn grote idool is La Fuente, en laat Ruud de Wild hem nu net goed kennen...

Spoedcursus

Jelle reisde vandaag naar Echten af voor zijn set. Of hij zenuwachtig is? "Een beetje", vertelt hij aan Ruud. Na de ontmoeting met La Fuente gaat de spoedcursus van start. Na een snelle les in techniek, inspelen op je publiek en nummerkeuze, kan hun set van start gaan. Ruud is wel benieuwd wat Jelle verwacht van de set. "Dat het leuk wordt", antwoordt Jelle. En of het leuk wordt... Samen zetten de mannen de hele tent op z'n kop. De beelden zie je hieronder!

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF 


NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie