Programma

Miss Montreal vervult emotionele wens met liveoptreden Door De Wind

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal vervult emotionele wens met liveoptreden Door De Wind

Miss Montreal bezorgde vandaag kippenvel op Vakantiepark Westerbergen in Echten. Ze bracht met het krachtige Door De Wind de wens van Annemieke en Patrick in vervulling.

Annemieke heeft een wens aangevraagd voor haar vriend Patrick. Patrick is ziek en Annemieke wil niets liever dan hem in het zonnetje zetten. Ze heeft daarom een wens ingediend, die vanmiddag in vervulling is gegaan.

Emotie

Patrick is groot fan van Sanne Hans, artiestennaam Miss Montreal, en specifiek van Door De Wind. Voordat het optreden begint, stelt Morad het koppel een aantal vragen. Patrick geeft aan dat hij het nummer gedraaid wil hebben op zijn uitvaart. "Dan is dit nog een bijzonder moment waarbij je er van kunt genieten bij leven. Er is volgens mij niets mooiers dan dat je hier zo dicht bij Miss Montreal staat", noemt Morad op. "Precies", antwoordt Patrick. Voordat Hans begint, geeft ze Patrick duidelijk geëmotioneerd een dikke knuffel. Ze zingt een prachtige versie van Door De Wind, waarbij maar weinig mensen het drooghouden. Je ziet het optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miss Montreal speelde ook Alsof:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie