Programma

Racoon speelt krachtige Don't Give Up The Fight voor Geja

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon speelt krachtige Don't Give Up The Fight voor Geja

Geja wil na haar ziekteperiode niets liever dan haar vrienden in het zonnetje zetten, omdat ze er door dik en dun voor haar zijn. Hoe beter dan met een optreden van Racoon?

Geja heeft haar vrienden stiekem een beetje in de maling genomen - maar voor een goed doel. "Ik heb gister in onze vriendengroepsapp een appje gestuurd: 'Wie denkt dat hij morgen moet werken of dat z'n partner moet werken: iedereen is vrij', dat heb ik geregeld met iedereen", vertelt Geja aan Annemieke. Ze liet haar vrienden weten dat ze op tijdstip X bij haar thuis moesten verzamelen, waarna ze met de club richting Echten reed.

Raad en daad

Vorig jaar stond Geja’s wereld op z’n kop toen de diagnose borstkanker werd vastgesteld. “Dat traject was prettiger met deze mensen om mij heen, want zij hebben met raad en daad altijd om mij heen gestaan, soms zelfs letterlijk om mij heen gestaan. En dat is fantastisch, daar wordt zo’n traject beter te doen van.” En hoe beter je vrienden bedanken dan met een optreden van Racoon?

Hieronder zie je het optreden van Don't Give Up The Fight.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De mannen speelden ook nog The Ones We Seek:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie