Festival

Douwe Bob: ‘Ik mis op de Nederlandse radio wel wat ouderwetse rock-'n'-roll’

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob: ‘Ik mis op de Nederlandse radio wel wat ouderwetse rock-'n'-roll’

Douwe Bob is net het podium af op Concert at SEA en Paul spreekt hem backstage!

Douwe Bob heeft net op het podium gespeeld en Paul was erg onder de indruk van zijn setlist. “We grijpen toch terug op de sixties en seventies. Soms een beetje rock-’n’-roll erin”, vertelt Douwe. “Ik mis op de Nederlandse radio wel wat ouderwetse rock-'n'-roll. Ik hoor het mezelf zeggen en ik vind mezelf nu al een oude zure gast”, vertelt hij lachend. “Ik ben allang blij dat jullie mij draaien.”

Kibbeling bestellen op het podium

Paul zag dat Douwe gelijk na zijn optreden weg moest. Waarom? Vanwege een lekker portie kibbeling. “Ik ben het veld opgerend, door de mensen heen. Wij zagen de stands staan met oesters en kibbeling en we hadden geen tijd gehad om te eten, want we hadden ook de sessie gehad op het strand.” Op het podium besloot hij daarom alvast zijn bestelling door te geven: “Bij het laatste nummer ga ik zeggen dat ik 10 portie kibbeling wil en dat is overgekomen. Ik kwam ze halen en dat was top. Ik kreeg ze gratis. Ik vond het echt super lief en het was heerlijke kibbeling.”

Hij heeft erg genoten van zijn optreden op Concert at SEA. “Er hangt zo’n ontzettend leuke sfeer hier. Ik ben zelf niet een onwijs festivalganger, dus zelfs voor een niet festivalganger is dit wel een festival waar ik heen zou gaan.”

Luister hieronder het interview terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo volg je Concert at SEA op NPO Radio 2

Volg alles over Concert at SEA op de radio en visual radio! Daarnaast lees je het laatste nieuws over het festival via nporadio2.nl en zie je de mooiste foto's, video's en sfeerbeelden via Instagram, TikTok en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie