Festival

MEAU na optreden op Concert at SEA: ‘Ik ben er heel blij mee’

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU na optreden op Concert at SEA: ‘Ik ben er heel blij mee’

Paul spreekt MEAU backstage op Concert at SEA over haar optreden op het festival en vraagt zich onder andere af over wie haar nieuwe single gaat.

Na een blessure aan haar nek, schouder en rug moest MEAU eerder deze week een optreden afzeggen. Gelukkig gaat het nu beter en is ze te zien op Concert at SEA met een intiem optreden. "De balans werkte heel goed. Het was af en toe even dansen en dan een heel intiem liedje en volgens mij vond iedereen dit heel fijn. Ik ben er heel blij mee," vertelt ze.

Nummer over haar nieuwe vriendje

Paul weet dat een ex van MEAU in Zeeland woont en vraagt de zangeres of hij ook voorkomt in een van haar liedjes. "Ja zeker! Niet Dat Heb Jij Gedaan hoor, het was een hele lieve ex", vertelt MEAU. "Ik heb wel wat mooie liedjes over hem geschreven, zoals Kalmte, mijn eerste single die ik heb uitgebracht." Inmiddels heeft MEAU ook een nieuwe single uitgebracht, Nergens Liever. "Die gaat over mijn nieuwe vriendje," vertelt ze. "Zo gaan die dingen."

Luister hieronder naar het hele interview!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo volg je Concert at SEA op NPO Radio 2

Volg alles over Concert at SEA op radio en visual radio! Daarnaast lees je het laatste nieuws over het festival via nporadio2.nl en zie je de mooiste foto's, video's en sfeerbeelden via Instagram, TikToken Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie