Podcast

Luister naar een nieuw seizoen Get In!

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister naar een nieuw seizoen Get In!

Donderdag 5 september is het nieuwe seizoen van de podcast Get In! van start gegaan. Een serie die al enkele jaren een vaste waarde is, waarbij Benjamin Herman elke aflevering een eerlijk en open gesprek voert met jonge muzikanten binnen de soul- & jazzscene.

Nog steeds in De Kring in Amsterdam, met de podcastuitrusting op een cafétafel, waar je af en toe de klingelende trambellen op het Leidseplein of het geroezemoes van de eerste gasten op de achtergrond hoort. Het is een levendige sfeer, versterkt door de enthousiaste en gedreven gasten die komen vertellen over hun nieuwe EP of album. En vaak - bijna altijd - wordt er ook nog live muziek gespeeld.

In de eerste aflevering is pianist en producer halfpastseven - ook bekend als Joshua Lutz - te gast. Hoewel afkomstig uit Duitsland, is hij al een aantal jaar actief in de Amsterdamse muziekscene. Naast zijn eigen project is hij onderdeel van het collectief RADIOHOP en heeft hij al een indrukwekkende carrière als lo-fi producer opgebouwd. halfpastseven komt praten over zijn nieuwe album, getiteld 'Music To Walk Home To', waarmee hij zich uit de lo-fi wereld trekt en een ander pad wil bewandelen; virtuoser en expressiever.

Luister hieronder de aflevering:

#1 - halfpastseven over zijn nieuwe album 'Music To Walk Home To' (S05) - Get In! met Benjamin Herman

Andere gasten die dit seizoen langskomen zijn onder andere Tijs Klaassen, Liva Dumpe en Aseo Friesacher. Daarnaast zal er ook een special guest voorbij komen in de podcast..

Luister vanaf nu elke donderdag naar een nieuwe aflevering van de podcast Get In! via de website van NPO Soul & Jazz of de NPO Luister app.