Programma

Wie Van De Drie: wie kent de dj's het best?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Wie Van De Drie: wie kent de dj's het best?

Als je een week met elkaar op een vakantiepark zit, leer je elkaar automatisch een beetje beter kennen. Die kennis heeft Desiree gebruikt om een nieuwe quiz te introduceren: Wie Van De Drie?

Elke dag mag een luisteraar de uitdaging aangaan om daarmee kans te maken op felbegeerde prijzen. Heeft de luisteraar drie vragen goed? Dan wint diegene het kleinste prijzenpakket. Vier vragen? Dan ontvangt diegene het middelste pakket. Vijf of zes vragen goed? Dan wint diegene het grootste pakket.

Wat hoort bij wie?

Luisteraar Ellie durft in de eerste aflevering de uitdaging aan te gaan. Weet zij welke dj op dressuur gezeten heeft en dus kan paardrijden? En welke dj een overgrootvader heeft die in de Chinese maffia heeft gezeten? Of weet ze misschien wie er niet in monogamie gelooft? Je ziet het hieronder in de quiz!

Video niet beschikbaar

Eminem met M&M's

De kwalificatievraag van de tweede aflevering is: welke dj heeft ooit een twerk-les gehad? Luisteraar Marcel kan zich nog herinneren dat Desiree zich hieraan heeft onderworpen en mag daarom woensdagavond Wie Van De Drie met Annemieke, Jasper of over Desiree spelen. Wie heeft er ooit in een ijswinkel gewerkt? Wie had interesse in een carrière in de transportsector? En wie heeft zich ooit als een M&M gekleed?

Video niet beschikbaar

Duimen uit de kom

In de laatste editie van de quiz nodigen Desiree en Morad collega-dj's Jan-Willem Roodbeen, Evelien de Bruijn en Bart Arens uit in de studio. Luisteraar Han durft de uitdaging aan te gaan. Weet hij welke dj als verborgen talent zijn of haar beide duimen uit de kom kan laten gaan? Of wie er ooit ontslagen is bij een pretpark omdat diegene te veel patat stal? En wie er ooit afwasser was bij de lokale cafetaria? Je ziet het in het fragment hieronder!

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie