NPO Radio 2 TopSongs

Chris Stapleton en Dua Lipa's gepassioneerde duet is NPO Radio 2 TopSong

foto: Still YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Chris Stapleton en Dua Lipa's gepassioneerde duet is NPO Radio 2 TopSong

Think I'm In Love With You van Dua Lipa en Chris Stapleton hoor je aankomende week vaker op NPO Radio 2, want het duet is uitgeroepen tot de NPO Radio 2 TopSong!

Countryster Chris Stapleton brengt Think I'm In Love With You uit op zijn album Higher uit 2003. Zoals veel van zijn nummers is de track een ode aan zijn vrouw Morgane. De passie is voelbaar en dat maakt het nummer al snel geliefd bij fans. Maar als popsensatie Dua Lipa haar vocalen leent voor een liveoptreden tijdens de ACM Awards 2024, ontstaat er een duet dat wereldwijd harten verovert.

Think I'm In Love With You

Het gelegenheidsduo vormt zich nadat Dua Lipa het ACM-publiek verrast door het nummer in te zetten, waarna Stapleton zich met zijn band en een dertienkoppig strijkerssectie bij haar voegt op het podium. Na de show onthult de zangeres in een interview met Bobby Bones dat het verrassende duet haar hersenspinsel was. "Ik ben zo’n fan van Chris en ik heb net contact opgenomen en gezegd: 'Wil je samen iets doen?' En dit gebeurde."

"Ik denk dat ze zichzelf in de mix heeft gestort", vertelt Stapleton. "We hebben er over gesproken en er een beetje aan gewerkt. We hebben eigenlijk alleen maar samengesteld wat we 2 dagen geleden leuk vonden... Het was een soort wervelwind om te doen. Maar het was geweldig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Think I'm In Love With You ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie