NPO Radio 2 TopSongs

BLØF scoort NPO Radio 2 TopSong met het opwekkende Levenslang

foto: Ali Mousavi Laika Agency
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF scoort NPO Radio 2 TopSong met het opwekkende Levenslang

Na twee jaar komt BLØF met een nieuw en fris geluid om de nazomer in te luiden. Levenslang hoor je deze week extra vaak, want het nummer is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Bart Arens belt in Aan De Slag! met zanger Paskal Jakobsen en bassist Peter Slager van BLØF om ze te verrassen met het leuke nieuws! “Dit maakt ons ontzettend blij”, reageert Paskal.

Samenwerking met Benny Sings

BLØF heeft in zijn liedjes al met veel genres geëxperimenteerd, maar was voor Levenslang op zoek naar iets totaal anders. Het nieuwe geluid is mede te danken aan producer en zanger Benny Sings (artiestennaam van Tim van Berkestijn), die de productie van het nummer verzorgd heeft en heeft meegeschreven. Sings is te herkennen aan zijn swingende liedjes, waar de invloed van de 70s duidelijk naar voren komt. “We wisten: als we met hem gaan werken, gaat het wel waarschijnlijk wat anders worden”, vertelt Paskal. En dat werd het. De samenwerking tussen de artiesten verliep bovendien als een geoliede machine. Binnen 4,5 uur was het nummer af. Paskal: “Het was een soort snelkookpan, waar alle leuke ideeën ingegooid werden.” Het nummer is de eerste samenwerking tussen Sings en de band.

Luister het gesprek in Aan De Slag! hieronder terug:

Levenslang van BLØF is deze week NPO Radio 2 TopSong

Luister hieronder naar Levenslang:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

De mannen van BLØF zijn momenteel bezig met hun Vreemde Wegen Tour, waarbij de band op unieke en historische locaties in Nederland en België speelt. Deze tour staat in het teken van een intieme sfeer, met vooral kleinere nummers die de band minder vaak live speelt.

Daarnaast maakt BLØF zich vol enthousiasme op voor een reeks concerten in Rotterdam Ahoy, die gepland staan voor 20, 21 en 22 november.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil jij behalve Levenslang ook alle andere TopSongs beluisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie