NPO Radio 2 TopSongs

Michael Kiwanuka's nieuwe track Floating Parade is NPO Radio 2 TopSong

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Kiwanuka's nieuwe track Floating Parade is NPO Radio 2 TopSong

Michael Kiwanuka brengt afgelopen week zijn eerste materiaal uit in bijna 3 jaar. Van zijn nieuwe single kun je meteen extra genieten, want Floating Parade is deze week NPO Radio 2 TopSong.

In 2021 brengt Michael Kiwanuka voor het laatst nieuwe muziek uit, de single Beautiful Life voor de documentaire Convergence: Courage In A Crisis. En nu is de artiest terug met zijn single Floating Parade, waarvoor hij samenwerkt met het team achter zijn laatste twee platen: producers Danger Mouse en Inflo. Het nummer volgt op Kiwanuka’s terugkeer naar het podium met een reeks festivaloptredens. Vorige maand stond de Cold Little Heart-zanger op het podium van Glastonbury, waar hij zijn nieuwe single voor het eerst laat horen.

Floating Parade

Floating Parade wordt gekenmerkt door heerlijk soulvolle baslijn, opzwepende strijkers en Kiwanuka’s kenmerkende stem. In nummer bezingt de singer-songwriter het gebruik van je zintuigen om te ontsnappen in onderdrukkende omstandigheden, zowel geestelijk als lichamelijk. De 'floating parade' is een metaforische beweging waarbij je jezelf uit een ongemakkelijke situatie haalt en elders troost zoekt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Floating Parade ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie