NPO Radio 2 TopSongs

HAEVN scoort NPO Radio 2 TopSong met One Day

foto: Hessel Stuut
  1. Nieuwschevron right
  2. HAEVN scoort NPO Radio 2 TopSong met One Day

Aankomende week hoor je One Day van HAEVN extra vaak op NPO Radio 2. De single, een van de meest autobiografische nummers van het duo tot nu toe, is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Haevn is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Toch duurt het tot begin oktober 2024 voor het langverwachte tweede studioalbum van het duo dan eindelijk in de schappen ligt. Op 11 oktober brengt HAEVN Wide Awake uit, met daarop voormalig TopSong Promise, het opvallende Great Mother - een samenwerking met de Mozambikaanse zanger Neco Novellas – en het persoonlijke One Day.

One Day

One Day gaat volgens HAEVN over de moed om moeilijke beslissingen te nemen in het kader van je eigen welzijn. Op Facebook delen Jorrit Kleijnen en Marijn van der Meer een persoonlijke boodschap over de single. "One Day is waarschijnlijk een van onze meest autobiografische stukken. Het is geschreven rond het verhaal van Marijn die 3 jaar lang ziek en bedlegerig was." Marijn zegt daarover: "In plaats van met spijt terug te kijken op deze periode, wilde ik vertellen dat deze reis ook enorm veel onverwachte schoonheid bracht."

Op Instagram vertellen de mannen dat ze de afgelopen periode hebben geleerd om zelfliefde te omarmen: "De tien nieuwe nummers op dit album zijn rechtstreeks uit het hart geschreven en we hopen dat ze die van jou op dezelfde manier zullen raken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve One Day ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie