NPO Radio 2 TopSongs

Duncan Laurence scoort NPO Radio 2 TopSong met Feel Your Love (Rapture)

foto: Duncan Laurence
  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence scoort NPO Radio 2 TopSong met Feel Your Love (Rapture)

Duncan Laurence heeft de handen ineengeslagen met de beroemde Bollywood-producers Tanishk Bagchi en Ganesh Waghela voor zijn nieuwe single. Een schot in de roos, want Feel Your Love (Rapture) is niet alleen een heerlijke plaat, maar deze week ook NPO Radio 2 TopSong!

Op 22 september bracht Duncan nog zijn album Skyboy uit, een plaat die hem vorig jaar ook al een TopSong oplevert, namelijk Rest in Peace. Het mag duidelijk zijn dat de singer-songwriter niet graag stilzit. Want nog geen jaar na de release is hij alweer terug met een nieuwe single.

Rapture

Ditmaal geen solorelease voor Duncan. Aan Feel Your Love (Rapture) werken twee Indiase dj’s mee: Tanishk Bagchi en Ganesh Waghela. Een naam die wellicht niet direct een belletje doet rinkelen. "Mij zei het ook niet veel", biecht Duncan op. Maar als hij de twee online opzoekt, blijken Bagchi en Waghela "legendarische helden in de Bollywood-filmindustrie" te zijn. Gezamenlijk brengen ze met hun remake een ode aan een dancehit van iiO uit 2001, Rapture.

Bart schuift vanochtend aan in Jan-Willem Start Op! om Duncan Laurence het goede nieuws te vertellen:

Video niet beschikbaar

Duncan heeft een druk weekend voor de boeg. De zanger uit Spijkenisse brengt niet alleen vandaag zijn nieuwe single uit, dit weekend zal hij het Wilhelmus zingen bij de Grand Prix in Zandvoort.

In Jan-Willem Start Op! vertelt hij tegen Giel over het bijzondere optreden. De eerste repetities verliepen goed en met de zenuwen zit het dan ook "wel oké". De angst dat er iets fout gaat, probeert Laurence uit te schakelen. De grootste uitdaging zit 'em in… de tekst: "Soms als ik grappig wil zijn, zeg ik: 'Willempie van Nassau.' En dat moet ik dus echt niet doen."

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Feel Your Love (Rapture) ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie