NPO Radio 2 TopSongs

FRIDAY scoort NPO Radio 2 TopSong met zomeranthem Last Forever

foto: FRIDAY
  1. Nieuwschevron right
  2. FRIDAY scoort NPO Radio 2 TopSong met zomeranthem Last Forever

Last Forever van FOREVER hoor je aankomende week vaker op NPO Radio 2. Het nummer is uitgeroepen tot de NPO Radio 2 TopSong!

Zanger Koen Brouwer en gitarist Quinten Huigen leren elkaar in 2012 op het conservatorium in Amsterdam kennen. Hun vriendschap leidt tot een coverband, een eigen productiehuis en uiteindelijk tot FRIDAY. In 2020 scoren ze meteen hun allereerste TopSong met de debuutsingle 21 en nu doet de band het opnieuw met Last Forever.

Eind juni brengen de vrienden hun nieuwe zomeranthem uit: "In Last Forever zingen we 'Even when I’m losing I can’t lose.' Dat staat symbool voor de hele track. Het gaat voor ons over de rebelse euforie van het leven." Quinten Huigen vult aan: "Over oneindig leven in het moment. Over een diepgeworteld vuur in ieder mens dat niet gedoofd kan worden. Een vuur van veranderen en voor opkomen wat goed is. We hopen dat mensen dat gevoel ook kunnen ervaren als ze naar Last Forever luisteren."

Corné belt Huigen en Brouwer op om hen het goede nieuws te vertellen. En de reactie is even vrolijk als FRIDAY’s nieuwe track: "Oh my god, dat meen je niet!"

Last Forever live

FRIDAY speelt de NPO Radio 2 TopSong van deze week live in Muziekcafé!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Last Forever ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie