Podcast

Ellen ten Damme in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben nu echt eigen baas'

foto: PowNed
  1. Nieuwschevron right
  2. Ellen ten Damme in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben nu echt eigen baas'

In de podcast 30 MINUTEN RAUW voert Ruud de Wild een openhartig gesprek met zangeres en actrice Ellen ten Damme. Ze vertelt over over haar levensstijl, houding op de werkvloer en visie op de wereld.

Ten Damme stelt zichzelf voor als een "lief en democratisch" leider, maar benadrukt dat zij uiteindelijk de beslissingen neemt. "Voorheen deed ik dingen die andere mensen juist wilden, waarvan ik dacht dat het erbij hoorde of moest", vertelt ze. "Ik ben nu echt eigen baas."

'Mag mezelf gelukkig prijzen'

Ondanks haar veeleisende schema, vindt Ten Damme het belangrijk om actief te blijven en gaat ze zelfs nog vaak uit na optredens. "Naar feestjes of ergens dansen, maar meestal wel privé. Ik slaap ook heel weinig en dat is wel iets wat heel ongezond is natuurlijk", erkent ze, terwijl ze het belang benadrukt om fit te blijven in haar "topsport"-achtige levensstijl.

Ten Damme is over het algemeen tevreden met haar huidige zelf. "Ik ben zeker behoorlijk blij. Ik mag mezelf gelukkig prijzen", zegt ze. Ze reflecteert op de invloed die artiesten als Kate Bush en Nina Hagen op haar hebben gehad. "Sommige van deze mensen heb ik ook echt ontmoet", vertelt ze enthousiast.

#5 - 30 MINUTEN RAUW met Ellen ten Damme (S13) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie