Waarom is stokbrood uit Frankrijk altijd lekkerder?
- Nieuws
- Waarom is stokbrood uit Frankrijk altijd lekkerder?
Waarom smaakt een stokbrood in Frankrijk zo anders? Jeroen Kijk in de Vegte zoekt het voor je uit samen met Meester Patissier Robèrt van Beckhoven in een nieuwe aflevering van Bureau Kijk in de Vegte.
Ah, Frankrijk: de fantastische wijnen, de heerlijke kazen en natuurlijk die kakelverse stokbroden waarbij je tijdens het snijden van een van die broodstaven al een klein vreugdesprongetje maakt. Het is dan ook een hard gelag wanneer je terug bent in Nederland en je het moet doen met 'onze' Nederlandse stokbroden. Maar hoe kan dat nou eigenlijk? Een stokbrood is toch gewoon een stokbrood? Voor het broodnodige antwoord op die prangende vraag kunnen Jeroen en Sanne maar bij één man zijn: Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
BUREAU KIJK IN DE VEGTE
Je hoort Bureau Kijk in de Vegte elke zondagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Een nieuwe aflevering van de YouTube-serie staat elke maandagmiddag om 16:00 uur voor je klaar op ons YouTube-kanaal.
Foto omslag: ANP
Gerelateerd nieuws
NPO Radio 2 Top 2000
Ben jij Jan-Willem Roodbeen of Jeroen Kijk in de Vegte?Programma
Hoe Pearl Jam met Ten een van de beste debuutalbums ooit maakteNPO Radio 2 Top 2000
Dit is de NPO Radio 2 Top 2000 stemlijstje van Jeroen Kijk in de VegteNPO Radio 2 Top 2000
Luisteraar Marco lift mee met de Top 2000 Stembus