Programma
AVROTROS

Davina Michelle bij Aan De Slag!: 'Ik ben heel slecht in liefdesliedjes schrijven'

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle bij Aan De Slag!: 'Ik ben heel slecht in liefdesliedjes schrijven'

Minder dan een week geleden stond Davina Michelle nog in Hyde Park als voorprogramma van Robbie Williams, en vandaag staat ze in de studio bij Corné om te vertellen over dit optreden, haar nieuwe single en tour.

Ze heeft Robbie Williams zelf nog niet ontmoet, maar ze heeft goede hoop voor volgende maand - dan staat ze namelijk nog twee keer in zijn voorprogramma in Hamburg. Maar hoe kom je nu terecht in het voorprogramma van een wereldster als Robbie Williams? "We hoorden via via dat hij Hyde Park ging doen en dat er een gaatje vrij was, dus dan ga je gewoon video's sturen", vertelt Davina aan Corné. "En dan kom je eigenlijk gewoon op een hele grote stapel, en dan blijf je gewoon die mensen stalken tot op een gegeven moment die stapel uitdunt en je overblijft." Corné ziet voor zich dat Davina binnenkort op haar Wikipediapagina heeft staan dat ze de stalker van Robbie Williams is. "Ja echt, ze worden helemaal gek van ons! Nee hoor..."

Liefdesliedje

Davina brengt kort geleden haar nieuwe single All Is Ours uit. Het is een liefdesliedje. "Maar ik ben heel slecht in liefdesliedjes schrijven, ik heb normaal ook niet zoveel met liefdesliedjes", vertelt ze over het nummer.

Video niet beschikbaar

Voor de wind

Daarnaast komt er een drukke tijd aan voor de zangeres. Vorige week kondigde ze een tour aan met shows in Nederland, België én Duitsland. "Dat vind ik ook wel spannend, dat is de eerste keer dat we dat gaan proberen." Daarna volgt een nieuw album in september. "Ik ben zo blij dat ik dat mag gaan uitbrengen in september, ik kan niet wachten."

Video niet beschikbaar

Aan De Slag!

Aan De Slag!, gepresenteerd door Bart Arens, is een fris, positief en verrassend muziekprogramma met herkenbare muziek, nieuwe releases, bijzondere albumtracks en fijne mashups. Ook items als het 60 Seconden Spel en de Top 2000 Shuffle zorgen iedere dag voor een vrolijk begin van je werkdag. Online maakt Bart de videoseries Barts Classic Track en Barts Studio.

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie