Programma

Denk mee over de sites en apps van NPO

foto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. Denk mee over de sites en apps van NPO

Lijkt het jou leuk om jouw mening te delen over de NPO-apps en sites? Meld je dan nu aan voor het NPO Testpanel.

Het NPO Testpanel is hét online onderzoekspanel voor gebruikers van verschillende NPO websites en apps. Als publieke omroep willen we ons publiek betrekken bij de ontwikkeling en verbetering van onze digitale diensten. De NPO is actief op veel verschillende platforms, waarbinnen continu aanpassingen doorgevoerd worden. We willen met het NPO Testpanel de gebruikers van deze platforms vragen om inhoudelijke en functionele aanpassingen te beoordelen en te evalueren.

Hoe werkt het?

Het NPO Testpanel voert verschillende testen uit. Zo kun je bijvoorbeeld je mening geven over (nieuwe) functionaliteiten van de app of het design van de website NPO Radio 2, we kunnen je vragen naar ervaringen met onze social media posts of wat je vindt van een geheel nieuwe website van NPO.

Deelnemers worden meerdere keren per jaar gevraagd om deel te nemen aan verschillende soorten onderzoeken. Meedoen is vrijblijvend; je bepaalt per keer of je deelneemt. Je zit dus nergens aan vast. Voor deelname aan onderzoek word je overigens ook beloond. Dit gebeurt via een spaarsysteem voor bol.com.

Meld je aan

Wil je meer weten over het NPO Testpanel? Of Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan hieronder aan!

Aanmelden

Ster advertentie
Ster advertentie