Programma

KWF-directeur Dorine Manson opent week met Jeroens Wensenwagen

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. KWF-directeur Dorine Manson opent week met Jeroens Wensenwagen

Jan-Willem en Jeroen trapten de week waarin NPO Radio 2 in actie komt voor KWF vanochtend af. Dat deden ze samen met Dorine Manson, directeur van KWF, die meteen iets mocht onthullen.

Een week lang vervullen de NPO Radio 2 radio-dj's wensen van luisteraars om aandacht te vragen voor KWF. Van ballonvaarten, parachutesprongen en paardrijden op het strand tot een privé concert van je favoriete artiest: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wil jij graag iemand bedanken die er altijd voor je is geweest? Of wil je juist iemand een hart onder de riem steken? Stuur jouw wens dan hier in.

Belangrijke week voor KWF

"Die aandacht daar zijn we jullie super dankbaar voor", vertelt Dorine. "Want dat steunt de organisatie, maar natuurlijk ook al die collectanten." Vandaag is de KWF Collecteweek van start gegaan, een belangrijke week voor het KWF. Dankzij de donaties kan het KWF blijvend investeren in wetenschappelijk onderzoek naar kanker. "Waardoor we de ziekte steeds beter begrijpen, en dat maakt weer dat we de ziekte beter kunnen opsporen. En ook beter, effectiever en veiliger kunnen behandelen", legt Dorine uit.

Jeroens Wensenwagen

De vorige keer dat NPO Radio 2 live vanaf vakantiepark Westerbergen uitzond, verplaatste Jeroen zich met een tandem, gekregen van Jan-Willem. Maar dit jaar krijgt hij een flinke upgrade. En die mocht Dorine vanochtend officieel onthullen.

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie