Programma

Langgekoesterde wens: Ria mag een olifantenpoot aanraken

  1. Nieuwschevron right
  2. Langgekoesterde wens: Ria mag een olifantenpoot aanraken

Tannaz bezorgde Ria de dag van haar leven: ze mocht met hoge uitzondering een echte olifantenpoot aanraken!

"Wij weten allemaal wat jij niet weet", vertelt Tannaz terwijl ze naar Ria toe loopt. Ze spreken af bij WILDLANDS in Emmen, maar Ria heeft geen idee wat ze precies gaan doen. "Ja dieren bekijken, dat sowieso."

'Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest'

Haar zoon Arnold heeft een wens doorgegeven om zijn moeder eindelijk de kans te geven om een olifant aan te raken. Dat is natuurlijk niet zomaar mogelijk, maar voor deze ene keer kan het doorgaan! De ontmoeting met de olifant is daardoor extra speciaal: "Ah gossie. Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest. Het is gewoon geweldig dat ik zo dichtbij zo'n lief dier mag staan", vertelt Ria. "Ach lieverd, wat fijn dat ik aan jouw voetje mag komen!"

Arnold is zo blij om haar te zien. "Je ziet haar gewoon genieten. Als het kon, dan had ze hem mee naar huis genomen denk ik", vertelt Arnold. Waarom heeft zijn moeder het zo verdiend? "Omdat ze gewoon nog keurig strijdt. En ondanks alles met een lach blijft ze gewoon strijden tegen deze ziekte. En je ziet haar nu glunderen, dat is gewoon echt de moeite waard."

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie