Programma
EO

Zangeres LUNA over Dat Is Het Leven, haar carrière en Amy Winehouse

foto: LUNA
  1. Nieuwschevron right
  2. Zangeres LUNA over Dat Is Het Leven, haar carrière en Amy Winehouse

Tannaz sprak vanmorgen met niemand minder dan zangeres LUNA over haar hit Dat Is Het Leven, de vervolgstappen in haar carrière én over Amy Winehouse: wat zou ze haar vragen, als de zangeres nog in leven was?

LUNA breekt in augustus dit jaar gigantisch door op TikTok met Dat Is Het Leven: haar eigen vertolking van Billie Eilish' hit BIRDS OF A FEATHER. Haar leven stond binnen no-time even flink op z'n kop toen ze opeens op alle radiostations te horen was, en ze eind vorige maand zelfs de NPO Radio 2 TopSong binnensleepte.

Tannaz sprak vannacht tijdens Dit Is Tannaz met de zangeres. Ze is benieuwd naar hoe LUNA zich nu voelt over de kickstart van haar carrière en haar toekomstplannen. "Ik had nooit verwacht überhaupt dat ik dit zou uitbrengen, dat ik ooit zou gaan beginnen met de hertaling van een liedje. Dat is best wel een beetje een rare start natuurlijk, ook wel heel leuk daardoor", vertelt de zangeres. "Maar uiteindelijk wil ik gewoon heel graag doorgaan met eigen muziek. En ik denk ook wel dat dat gaat lukken, ik heb er wel vertrouwen in dat ik met eigen muziek dit ook wel kan bereiken, maar het is wel extra spannend of zo."

Amy Winehouse

Aan de hand van de songtekst van Dat Is Het Leven is Tannaz wel benieuwd met welk overleden persoon LUNA wel eens zou willen praten. De zangeres kiest voor Amy Winehouse: "Ik wil gewoon heel graag haar levensverhaal weten. Hoe is het zo ver gekomen dat je dat als enige oplossing nog zag?"

Beluister het volledige gesprek hier!

Video niet beschikbaar

Dit Is Tannaz op NPO Radio 2

Je hoort Dit Is Tannaz (EO) iedere dinsdag tot en met vrijdag tussen 04:00-06:00 op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie