Programma

Cryptopicto's in Stripmuseum

  1. Nieuwschevron right
  2. Cryptopicto's in Stripmuseum

De Cryptopicto's van Hans Schiffers zijn nu te bewonderen in het Stripmuseum in Groningen. Lees hier Hans' verslag van de officiele opening!

Het verslag van Hans

"Op 28 november was de officiële opening van mijn Cryptopicto-tentoonstelling in het Stripmuseum in Groningen. Mijn illustraties hangen daar gerangschikt op 60s 70s 80s en 90/00s.
Bezoekers kunnen al puzzelend achter de oplossing van de (eerder op mijn site geplaatste) tekeningen komen. Na afloop van de live-uitzending vanuit Groningen bleek een klas vol Cryptopicto-fans afgekomen op de eerste (en laatste) Cryptopicto-workshop. Ik heb wat anekdotes verteld over de totstandkoming ervan. Tot slot lieten Wibo en ik de Radio 2 luisteraars nog even ‘kauwen’ op 10 opgaven die ze slechts 30 seconden in beeld kregen. De winnaar (met 10 goed) kreeg een ingelijst origineel van mijn tekening van Joe Cocker’s 'She Came In Trough The Bathroom Window' kado. De tentoonstelling blijft - tijdens de Top 2000 - tot half januari 2011 te bezichtigen. Stripmuseum Westerhaven 37 Groningen."

Benieuwd naar de tentoonstelling? Meer info vind je op de website van het Stripmuseum, bekijk hieronder ook een paar foto's!

Speel hier elke week de Cryptopicto-classic en win het Cryptopicto-boekje!




Ster advertentie
Ster advertentie