Programma
EO

Stenfert over hit Tatoeages in Tekstuele Voorlichting

foto: Persfoto Your Agency
  1. Nieuwschevron right
  2. Stenfert over hit Tatoeages in Tekstuele Voorlichting

Een vaste rubriek in Martine In De Middag: Tekstuele Voorlichting. Deze week spreekt Niels Hoogland met singer-songwriter Stenfert over zijn nieuwe single Tatoeages.

Stenfert, echte naam Joost Stenfert, brengt recentelijk zijn tweede EP Zeezout uit. Op dit album staat ook Tatoeages, een nummer waar Niels Hoogland graag meer over wil weten. In Tekstuele Voorlichting licht Joost het nummer toe.

Stigma

"Tatoeages gaat over een meid die eigenlijk precies doet waar ze zelf zin in heeft en niet zoveel nadenkt over wat anderen daarvan vinden, en in dit geval daardoor ook heel veel tattoos neemt", vertelt Joost aan Niels. Joost licht toe dat er vroeger een groter stigma kleefde aan tattoos, vooral als het aankwam op het vinden van een baan. Het valt hem op dat dat enorm aan het veranderen is de laatste tijd. Hij vond het stiekem best een leuk onderwerp om over te schrijven, en zo is tatoeages dus ontstaan. "Ik denk dat ik wel jaloers ben op dat zij zo erg doet wat ze zelf wil altijd", vervolgt Joost over dit specifieke meisje.

Niels is wel benieuwd hoeveel tatoeages Joost zelf heeft. "Helemaal geen", lacht Joost. "Dan heb je geen recht van spreken", antwoordt Niels lachend. En als hij nu wel een tattoo zou laten zetten, wat zou dat dan zijn? Dat én nog veel meer hoor je in het gesprek hieronder!

Video niet beschikbaar

Martine In De Middag op NPO Radio 2

Martine ten Klooster hoor je elke zondagmiddag met het muziekprogramma Martine In De Middag van 16.00 tot 18.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie