Programma

Blaudzun speelt nieuwe single Bonfire speciaal voor Ellen

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Blaudzun speelt nieuwe single Bonfire speciaal voor Ellen

Deze week staat NPO Radio 2 in het teken van wensen vervullen van luisteraars om aandacht te vragen voor KWF. Voor de wens van Moud vliegen Jan-Willem en Jeroen niemand minder dan Blaudzun in.

Moud wil namelijk heel graag Ellen verrassen. Zo schreef ze naar NPO Radio 2: "Lieve wensvervullers, in 2011 is mijn schoonzus Suzanne overleden aan borstkanker. Zij was toen 3 jaar weduwe, haar man overleed toen haar kinderen Lars en Timo 1 en 3 waren. En voordat ze kwam te overleden heeft Suzanne aan haar zus Ellen gevraagd of ze voor haar jongens kon zorgen op het moment dat zij er niet meer zou zijn. Toen ze overleed waren de jongens 4 en 6, en sinds die tijd heeft Ellen voor de jongens gezorgd." Daarom wilde Moud haar heel graag laten weten hoe trots ze op hoe ze alles gedaan heeft.

Speciaal voor Ellen

"Ik weet dat jij Blaudzun heel graag luistert en hij gaat een liedje voor jou doen", vertelt Moud, voordat Blaudzun zijn live optreden aftrapt. Speciaal voor Ellen speelt hij in de ochtendshow op NPO Radio 2 zijn gloednieuwe single live. En dat is niet alles. "Ik wil Ellen en de kinderen heel graag uitnodigen voor m'n clubtour, bij deze van harte uitgenodigd", vertelt Blaudzun.

Bekijk het optreden hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hieronder hoe Moud Ellen vanochtend verraste:

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 in actie voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie