Programma

Balkenende spint met Bert

  1. Nieuwschevron right
  2. Balkenende spint met Bert

Jan Peter Balkenende stapte met Bert op de spinfiets, liet zich interviewen over fietsen en vertelde waarom hij Alpe d'HuZes steunt.

Spinterviews

Het gaat geweldig met de 'spinterviews' op Knooppunt Kranenbarg. Elke dag komt een politicus zich twee uur lang in het zweet trappen voor Alpe d'HuZes en dat zorgt voor veel extra geld.

Powervrouwen

Zoals bekend zamelt Knooppunt Kranenbarg geld in voor onderzoek naar kanker. Een door KK samengestelde fietsteam, het 'Powervrouwenteam', plus presentator Bert zelf, zullen de Alpe d'Huez beklimmen en zich laten sponsoren voor het goede doel. Dit alles onder de noemer 'Alpe d'HuZes'.

Balkenende fietst!

Gisteren spinde Bert Kranenbarg met Joop Atsma, en toen kwam opeens Jan Peter Balkenende even meespinnen. Hij vertelde dat hij vroeger een èchte fietser was. Dat hij toen samen met zijn broer en een vriend een racefiets gebouwd heeft.

Balkenende zei tijdens zijn spinrondje kanker in- en intriest te vinden, zeker als blijkt dat mensen na behandeling schoon blijken te zijn, maar dat de ziekte toch weer terugkomt. De actie met het PowerVrouwenteam van Knooppunt Kranenbarg noemt hij 'ongelofelijk goed, jullie zetten je in voor heel goede zaken'. En over de beklimming zelf: 'Wat me aanspreekt is dat mensen in teams een sportieve prestatie leveren, en het is niet eenvoudig want het is een stevige klim'

Beluister hoe de demissionair premier spint!

Sponsor ook het Powervrouwenteam!

Ster advertentie
Ster advertentie