Programma
BNNVARA

Son Mieux speelt Free For Another Day live bij Jan-Willem Start Op!

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux speelt Free For Another Day live bij Jan-Willem Start Op!

Of het nu elf uur 's avonds is, of acht uur 's ochtends: Son Mieux is altijd klaar om op te treden. Dat bewezen ze ook vanochtend in Jan-Willem Start Op! waar ze in alle vroegte een superstrakke versie van Free For Another Day speelden.

De Haagse band surft verder op de stroomversnelling die ze drie jaar geleden ingezet hebben met de release van The Mustard Seed. In de tussentijd scoorden ze met ogenschijnlijk gemak een flinke stapel hits en NPO Radio 2 TopSongs. En inmiddels stevenen ze af op concerten in een ramvolle Ziggo Dome. De glitterpakken die aan de grondslag van dit succes liggen, liet de band vanochtend even thuis.

Steeds meer Son Mieux

"We zijn gewoon steeds meer onszelf aan het worden", vertelt Camiel. "Ik denk dat we ons minder aan het verbergen zijn, als groep en als mensen, achter de glitterbroeken."

'Feest om te maken'

Son Mieux is schaamteloos zichzelf en dat is ook waar hun nieuwe single Free For Another Day over gaat. "Deze track gaat over plezier hebben met jezelf en met jezelf zijn en jezelf uiten", legt Camiel uit. "Het was echt een feest om 'm te maken en op te nemen. En dat is ook wel echt waarom we deze als eerste uit willen brengen van het album dat eraan komt."

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie