Programma

Wil jij radio leren maken of alles leren over het maken van een podcast?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij radio leren maken of alles leren over het maken van een podcast?

NPO Campus scout, traint en begeleidt de audiotalenten voor de radiostations van de publieke omroep.

Op dit moment hoor je onze talenten op NPO Radio 2, 3FM, NPO Klassiek en FunX. Wij bieden talent de kans om zich te ontwikkelen tot een onderscheidende, herkenbare stem op een van de radiostations van de publieke omroep of tot een fantastische producer die ervoor zorgt dat elke show op rolletjes kan lopen. Voor beginnend podcasttalent organiseren we trainingen en begeleiden we een deel van het productieproces, samen met de omroepen.

Radiomaken is meer dan alleen het aankondigen van plaatjes of het oplezen van een nieuwsbericht. Hoe zorg je voor onderscheidende content? Hoe leid je een interview? Hoe wordt een reportage op een festival boeiend? Hoe verbind jij je aan de luisteraar? En hoe vertel je een verhaal op meerdere media, dus ook online? NPO Campus leert je alles wat je moet weten en kunnen. Heb je de basis goed geleerd, dan krijg je de kans om live shows te maken op de publieke opleidingszender NPO Campus Radio. Wil je meer weten, check onderstaande link:

www.npocampus.nl

Talenten die in de opleiding opgenomen zijn hoor je op NPO Campus Radio. Check de NPO Luister app om naar deze zender te luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie