Programma
BNNVARA

Matchmakers Giel en Roelof zoeken liefde voor Jackie (30): "Loyaal, ambitieus, humor"

foto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Matchmakers Giel en Roelof zoeken liefde voor Jackie (30): "Loyaal, ambitieus, humor"

Als je jouw grote liefde al gevonden hebt, dan heb je geluk, want het is tegenwoordig drama in de date-wereld. Tenminste, dat is hoe Jackie (30) het ervaart. In de ochtendshow besluiten Giel en Roelof haar daarom te helpen.

Als Jackie besluit haar dateleed te delen in een filmpje op TikTok, weet ze niet wat haar overkomt. Binnen een mum van tijd heeft ze duizenden reacties en gaat ze uit het niets flink viraal. "Het blijkt toch heel erg een ding te zijn", concludeert Jackie. "Alles moet altijd maar beter, nieuwer, leuker, door naar de volgende. De old school mensen die voor de liefde gaan lijken niet meer te bestaan."

Veel animo voor evenement

Nadat ze veel bijval kreeg op TikTok, besluit ze voor dit najaar iets te organiseren voor alle singles die tegen hetzelfde probleem aanlopen. "Zodat we elkaar allemaal in het echt kunnen ontmoeten, niet alleen via social media, en daar is heel veel animo voor", legt Jackie uit. Giel en Roelof besluiten Jackie vóór die tijd al een stapje op weg naar haar grote liefde te helpen, er luisteren immers een hoop mensen naar NPO Radio 2. In de ochtendshow doen ze daarom een oproepje: 'Ben jij een man tussen de 27 en 33 jaar? Ben je ambitieus, loyaal, vol humor, heb je een kinderwens en lijkt het je leuk om met Jackie op date te gaan? Dan zoeken zoeken we jou!'

Ben jij dé match voor Jackie? Stuur dan een berichtje naar de NPO Radio 2 app, of een mailtje naar janwillemstartop@bnnvara.nl, met daarin waarom je graag met Jackie op date wilt gaan en wat info over jezelf. En wie weet zit jij binnenkort wel in een Radio Vol Liefde uitzending.

Matchmakers Giel en Roelof zoeken liefde voor Jackie (30): "Loyaal, ambitieus, humor"

Ster advertentie
Ster advertentie