NPO Radio 2 TopSongs

The Killers' ode aan Las Vegas is NPO Radio 2 TopSong

foto: Still YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers' ode aan Las Vegas is NPO Radio 2 TopSong

Een jaar na de laatste single van The Killers is de Amerikaanse rockband terug met een gloednieuwe track. Je hoort Bright Lights deze week extra vaak, want het nummer is de nieuwe NPO Radio 2 TopSong.

The Killers hebben vrijdag 9 augustus - in originele formatie: Brandon Flowers, Dave Keuning, Ronnie Vannucci Jr. en Mark Stoermer - hun opbeurende nieuwe single gedeeld. In aanloop naar de release van het Bright Lights deelt de band vorige week een reeks clips op sociale media. De groep laat onder andere een voorproefje zien van een flitsende nieuwe videoclip, die ze diezelfde vrijdag in première laten gaan. Op de video is te zien hoe de bandleden spelen op een groot podium, met op de achtergrond een verlicht The Killers-logo in 'Welcome to Fabulous Las Vegas'-stijl.

De clip is niet alleen een verwijzing naar hun aanstaande residentie in Las Vegas, het Amerikaanse entertainment-walhalla is de thuisstad van Flowers & co. En in Bright Lights – "I haven't forgotten wherе it is I'm from/Ik ben niet vergeten waar ik vandaan kom" – lijken de mannen een ode te brengen aan hun roots.

Check hieronder naar de nieuwe clip van The Killers:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Bright Lights ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie