NPO Radio 2 TopSongs

Douwe Bobs Olympische Spelen-anthem I Believe is TopSong

foto: Persbericht/Tony Perez
  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bobs Olympische Spelen-anthem I Believe is TopSong

Corné belt in Aan De Slag! met Douwe Bob om bekend te maken dat zijn nieuwe single I Believe deze week de NPO Radio 2 TopSong is!

Corné maakt aan de telefoon bekend dat Douwe ervandoor gaat met de TopSong, en daar reageert hij enorm opgetogen op: "Ik ben blij, en ik merk ook dat ik niet de enige ben die erin gelooft." En dat is niet het enige: Douwe kreeg laatst ook nog eens te horen dat de NOS zijn nieuwe hit verkozen heeft tot officiële anthem van de Olympische Spelen. Het nummer zal dagelijks te horen zijn in een videomontage van de beste momenten van de dag.

Breken met de sprookjes traditie

I Believe is de opvolger van megahits Nothing To Lose en This World Is Our Home. Het nummer 'breekt met de sprookjes traditie waarin de held altijd een man is', laat het persbericht weten. De 'norm' wordt in dit geval omgedraaid, waarin een stoere vrouw de redder is. "De song gaat over het luisteren naar je hart, het volgen van je gevoel en het vinden van de liefde", aldus het persbericht.

Parijs

Morgen vertrekt Douwe met zijn band naar Parijs, waar ze tot 11 augustus zitten. Hij vergezelt Dione de Graaff iedere avond in de studio voor de muziekregie van de NOS. Ze gaan alleen wel met de trein, dus het is te hopen dat hij er komt...

Check het volledige gesprek hieronder!

Video niet beschikbaar

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je I Believe of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie