Muziekcafé
AVROTROS

Kijk terug: Muziekcafé vanuit de studio met Goldkimono

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Muziekcafé vanuit de studio met Goldkimono

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en afgelopen zaterdag 31 augustus was dat Goldkimono!

Deze zomer hoor je Muziekcafé vanuit de studio van NPO Radio 2. Dit is helaas zonder publiek, maar je kunt vanuit huis meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live. Vanaf 7 september zijn we weer terug in De Vorstin!

Goldkimono

Martijn van Goldkimono komt “gewoon” uit Utrecht, maar je kunt wel zeggen dat ‘ie is geboren op Venice Beach (ja, die ene in Californië). Zijn zomerse, swingende muziek is geïnspireerd door 90’s hiphop en, na jarenlange ervaring als zeer succesvolle liedjesschrijver, ook tot op de puntjes perfect uitgewerkt. Het uiteenlopende album Something Out Of Nothing, met pop tot melancholie en ook zeker dansbare liedjes, is intussen bíj́na een jaar uit en enorm in de smaak gevallen op allerlei festivals. En we hadden een primeur op NPO Radio 2! Goldkimono speelde namelijk de nieuwe single Metaphors voor het allereerst live op de radio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie