Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé met Tim Dawn, Yori en Sabrina Starke

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met Tim Dawn, Yori en Sabrina Starke

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat we weer terug zijn in De Vorstin! Zaterdag 7 september hebben Tim Dawn, Sabrina Starke en Yori Swart opgetreden in Muziekcafé vanuit De Vorstin. Bekijk hier de fragmenten terug.

Tim Dawn

Afgelopen vrijdag, verscheen Tim Dawns tweede album: Outsider. Het omvat zowel de betekenis van het buitenbeentje zijn, van een afstandje naar de wereld kijkend, als van de underdog. Op dit tweede studioalbum staan dan ook dertien eerlijke en persoonlijke liedjes over de soms pijnlijke, maar ook de mooie kanten van het outsider zijn, waaronder de NPO Radio 2 TopSong: Don’t Like Him On You. Zijn huidige single heet Something.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yori Swart

Na een pittig herstel van een hersenschudding leert Yori Swart om veel meer haar eigen plan te trekken. De basis van haar nieuwe energie leverde haar de EP Wanna Be So High op, die vorig jaar november uitkwam. En er is weer nieuwe muziek uitgekomen, want vorige week verscheen haar nieuwste single: Don't Keep Me Waiting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sabrina Starke

Sabrina Starke heeft een heerlijk zomerse single uit, genaamd Goodlife. Ook staat er een nieuw album op de planning voor november: Weather the Storm. Na een periode van grote uitdagingen met ziekte, en nadat de pandemie de hele wereld op zijn kop had gezet, vond Sabrina haar vonk weer en begon ze te werken aan een nieuw album. Sabrina: “Mijn onzekere toekomst dwong me om de realiteit van mijn eigen leven te accepteren en van daaruit te helen, te reflecteren en te groeien.”

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie