Muzieknieuws

DeWolff neemt nieuwe album Muscle Shoals op in Alabama

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. DeWolff neemt nieuwe album Muscle Shoals op in Alabama

Psychedelische bluesrockband DeWolff kondigt een nieuw album aan dat is opgenomen in de befaamde FAME Studios en Muscle Shoals Sound Studios in Alabama.

De Limburgse bluesrockers zijn lekker bezig: op 6 december komt hun tiende studioalbum Muscle Shoals uit. Het album is vernoemd naar de legendarische opnamestudio waar de band een deel van het album heeft opgenomen. Niemand minder dan Bob Dylan, Lynyrd Skynyrd, The Rolling Stones en Aretha Franklin namen hier op, en dat is slechts een greep uit het rijtje legendarische artiesten die hier hebben opgenomen. Het andere deel namen ze op in het niet minder bekende FAME Studios, een studio niet ver van Muscle Shoals Sound Studios.

Het is dus nog even wachten op het nieuwe album, maar niet getreurd: de mannen brengen recentelijk de eerste single van Muscle Shoals uit om de tijd een beetje te overbruggen. In Love hoor je hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

En als kers op de taart kondigen de rockers ook nog eens een Europese tour aan die aankomende december al van start gaat! De tourdata vind je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie