Muzieknieuws

Luister hier naar de nieuwe single van Snow Patrol

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier naar de nieuwe single van Snow Patrol

Snow Patrol deelt vrijdag een nieuwe single, getiteld All. Het is het derde nummer van het aankomende album dat eind van de zomer zal verschijnen.

The Forest Is The Path, zoals de nieuwe Snow Patrol-plaat zal heten, is het eerste volledige album van de band in 6 jaar en volgt op Wildness uit 2018. Het album zal op 13 september uitkomen. In aanloop naar de release bracht de band eerder al twee singles uit: This Is The Sound Of Your Voice en The Beginning. In Martine In De Middag duikt Martine ten Klooster samen met niemand minder dan Snow Patrol-frontman Gary Lightbody die laatsgenoemde single.

All

De opvolger van The Beginning en derde single van The Forest Is The Path is All. "All is eind november 2022 geschreven door Fraser T Smith en mijzelf", vertelt Lightbody over het nieuwste nummer. "Mijn herinnering is dat het allemaal heel snel samenkwam. Ik schreef een melodie en een paar woorden terwijl Fraser de track bouwde en binnen een paar uur hadden we een hele geweldige ruwe versie van het nummer."

"Toen plaatsten Johnny en Nathan er een aantal buitengewone gitaren, toetsen en piano op, om nog maar te zwijgen van de ongelooflijke achtergrondzang en zoveel dingen die het nummer enorm naar een hoger niveau brachten", vervolgt hij. "Het voelde alsof er iets heel bijzonders gebeurde in de studio."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naar Nederland

Snow Patrol staat op 8 februari 2025 in de Ziggo Dome. De band gaat op tour ter ere van hun aankomende album The Forest Is The Path.

Ster advertentie
Ster advertentie