Muzieknieuws

Faithless treedt dit najaar op in Nederland

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Faithless treedt dit najaar op in Nederland

Faithless gaat dit najaar op tour. Goed nieuws voor fans in Nederland: de Britse dance-pioniers komen ook naar Amsterdam!

Op donderdag 12 december treedt Faithless op in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 30 augustus om 11:00 uur.

Champion Sound tour

Eerder dit jaar kondigde de band hun langverwachte terugkeer naar de podia aan met een eerste reeks shows in 8 jaar. Met een mix van zowel nieuwe muziek als klassiekers – denk aan Insomnia, God Is A DJ en We Come 1 – veroverden ze opnieuw de harten festivalgangers en concertbezoekers. Zo speelden ze onder andere voor het publiek van Glastonbury en stonden ze 2 maanden geleden in een uitverkocht Paradiso.

Na deze reeks headlineshows reist de Engelse dance-act dit najaar met de Champion Sound tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa met 21 shows. Faithless doet tijdens de tour onder andere Antwerpen, Milaan en Kopenhagen aan en Engelse speelt een thuiswedstrijd in de O2 Academy Brixton in Londen.

Maxi Jazz

De laatste keer dat Faithless in Nederland op het podium staat, is op Concert At Sea in 2016. In april deze maand laat de groep op Instagram weten een doorstart te willen maken na het overlijden van frontman Maxi Jazz: "Maxi overleed iets meer dan een jaar geleden, en we missen hem natuurlijk elke dag. Bedankt voor al jullie lieve woorden dit afgelopen jaar. Het betekent echt, echt heel veel."

Ster advertentie
Ster advertentie