Muzieknieuws

Wil jij op date met James Hetfield van Metallica? Het kan!

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij op date met James Hetfield van Metallica? Het kan!

Heb je ooit gedroomd om een diner te hebben met James Hetfield van Metallica? Dan kan jouw fantasie nu werkelijkheid worden!

De Amerikaanse sportorganisatie Adaptive Sports Foundation heeft namelijk een diner met de Metallica-frontman aangeboden in ruil voor, nou ja, heel veel geld. De non-profitorganisatie streeft ernaar om volwassenen en kinderen met een beperking atletische kansen te bieden.

Diner met James

Volgens de organisatie moet het diner plaatsvinden in Edwards, Colorado. Niet ver van het huis van Hetfield in Vail. De datum van het diner moet binnen drie maanden na afloop van de veiling worden gepland en de winnaar mag maximaal drie extra gasten meenemen. In de regels is ook te leven dat de winnaar van de veiling ook de volledige rekening voor het diner moet betalen.

Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen in het pakket en het geheel zal naar verwachting binnen twee uur zijn afgerond. Dat gezegd hebbende, mag de winnaar een foto maken met de frontman en ook iets kleins meenemen om te laten signeren. De veiling is geopend tot woensdag 21 augustus en op het moment van schrijven staat het bod op $ 33.500.

Ster advertentie
Ster advertentie