Muzieknieuws

Racoon deelt nieuwe single The Ones We Seek en onthult releasedatum van album

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon deelt nieuwe single The Ones We Seek en onthult releasedatum van album

Racoon brengt op vrijdag 4 oktober het nieuwe album It Is What It Is uit. In aanloop naar de gloednieuwe plaat, serveert de band vandaag hun nieuwe single, The Ones We Seek.

In een persbericht legt de Zeeuwse band uit waar de nieuwe single over gaat: "The Ones We Seek gaat over die zeldzame, waardevolle vriendschap waarbij je elkaar de ongezouten waarheid kunt vertellen, zonder elkaar te weten of verliezen. Een vriendschap die een leven lang duurt, waarbij je op elkaar kunt vertrouwen, ook als het een keer wat minder met je gaat."

It Is What It Is

The Ones We Seek is niet de eerste single van het negende studioalbum. Van It Is What It Is verschenen eerder de singles Nickel For Goodbye en It’s You Or Me. Zoals je misschien al hebt opgemerkt is It Is What It Is, in tegenstelling tot Spijt Is Iets Voor Later uit 2021, een Engelstalig album.

"Nederlands was gewoon even een uitstapje en dat smaakte heel goed. Dus we komen er ongetwijfeld ook wel weer terug", vertelt Van der Weide eerder over Racoons terugkeer naar het Engels. "Wij gaan gewoon lekker van de hak op de tak, van Engels naar Nederlands, van Nederlands naar Engels."

Luister hieronder naar The Ones We Seek:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie