Muzieknieuws

Sir Elton John keer terug op het podium voor duet met Dua Lipa

foto: Still YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Sir Elton John keer terug op het podium voor duet met Dua Lipa

Ruim een ​​jaar na het afronden van zijn afscheidstournee kan Sir Elton John de aantrekkingskracht van het podium toch niet permanent weerstaan. Zeker niet wanneer hij een aanbod krijgt van popster Dua Lipa om hun gezamenlijke hit te zingen. Check de beelden hieronder.

Dua Lipa gaf donderdag 17 oktober een speciaal optreden in de Royal Albert Hall in Londen. Wanneer de zangeres Cold Heart inzet, de single die ze in 2021 uitbrengt in samenwerking met Sir Elton John, verschijnt de legendarische zanger op het podium voor een memorabel duet.

Cold Heart

"Laat je horen voor een man die geen introductie behoeft", roept de zangeres terwijl Elton John op het podium verschijnt. De menigte springt overeind wanneer de aanwezigheid van de 77-jarige zanger wordt onthuld, schitterend in een bordeauxrood ensemble.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dua Lipa x Elton John

Het was pas de tweede keer dat de muzikanten hun hitsingle samen live uitvoerden. 2 jaar geleden, wanneer Sir Elton in het kader van zijn allerlaatste wereldtournee in het Dodger Stadium in Los Angeles optreedt, slaan de twee artiesten ook de handen ineen voor een live duet. Check alles over dat optreden hier.

Ster advertentie
Ster advertentie