Muzieknieuws

Flemming kondigt groot nieuws aan: ‘Ik kan het nauwelijks geloven’

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Flemming kondigt groot nieuws aan: ‘Ik kan het nauwelijks geloven’

Groot nieuws voor Flemming: volgend jaar staat hij in Ahoy! Een mijlpaal voor de zanger, die nog niet eerder de headline was van zo’n groot concert.

Al twee keer verkocht hij AFAS Live uit en hij ging al vele theaters in Nederland af, maar nu doet de 29-jarige zanger Flemming er een schepje bovenop. In het najaar van 2025 staat hij voor het eerst in het Rotterdamse Ahoy, zo kondigt Flemming razend enthousiast aan op Instagram.

“ROTTERDAM AHOY!!!! 😱🔥 Wauw dit zijn de shows waar je als klein jongetje van droomt. Ik kan nauwelijks geloven dat ik op 11 oktober 2025 in deze iconische zaal in Rotterdam mag staan!!!!”, schrijft hij. “Dit gaat echt de allervetste show van mijn leven worden, dat beloof ik jullie!!!! Ik hoop dat ik jullie allemaal daar zie.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het grote nieuws deze week blijft niet bij deze aankondiging voor de zanger van megahits Amsterdam en Automatisch. Op 25 oktober brengt Flemming zijn tweede album Twee Stappen Voor uit, 2 jaar na de release van zijn debuutalbum Flemming. Met dit werk laat hij een nieuwe kant van zichzelf zien, vertelt hij aan het ANP. “Het eerste album was meer een kennismaking en was iets luchtiger. Maar Twee Stappen Vooruit bevat ook de klassieke catchy Flemming-nummers.”

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 1 november om 10 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie