Muzieknieuws

Lady Gaga en Bruno Mars slaan de handen ineen op hun soulvolle nieuwe single

foto: Still YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Lady Gaga en Bruno Mars slaan de handen ineen op hun soulvolle nieuwe single

"Wherever you go, that's where I'll follow." Lady Gaga en Bruno Mars hebben hun (legendarische) krachten gebundeld voor een verrassende nieuwe single. Je luistert de soulvolle ballad hieronder.

Lady Gaga en Bruno Mars hebben dan eindelijk Die With A Smile uitgebracht, de nieuwe track die ze de afgelopen week etaleerden via social media. Het nummer is misschien niet wat Gaga-fans verwachten, zoals de zangeres zelf erkent op haar Instagram-account: "Terwijl jullie wachten op LG7 [haar zevende album, red.]", zo kondigt ze de single aan.

Die With A Smile is het eerste nummer dat Gaga uitbrengt sinds ze vorig jaar te horen was op de The Rolling Stones-single Sweet Sounds Of Heaven. Voor Mars ligt zijn voorlaatste release wat verder terug in het verleden. Zijn Silk Sonic-debuutalbum An Evening With Silk Sonic kwam in 2021 uit.

'Niemand zoals hij'

Gaga vertelt in een persbericht over de eenmalige samenwerking met Mars en zijn uitzonderlijke talent: "Bruno en ik hebben veel wederzijds respect voor elkaar en hadden het over samenwerken. Ik was mijn eigen album aan het afwerken in Malibu en op een avond na een lange dag vroeg hij me om naar zijn studio te komen om te horen waar hij aan werkte. Het was rond middernacht toen ik daar aankwam en ik werd weggeblazen toen ik hoorde waar hij aan was begonnen. We bleven de hele nacht wakker en rondden het schrijven en opnemen van het nummer af. Bruno’s talent is onverklaarbaar. Zijn muzikaliteit en visie zijn next level. Er is niemand zoals hij."

Ondanks de soulvolle sound van Die With A Smile, springen Lady Gaga en Bruno Mars voor de bijbehorende clip liever op de countrytrend. Check hieronder de nieuwe video:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie