Muzieknieuws

Ilse DeLange staat in 2025 in AFAS Live

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange staat in 2025 in AFAS Live

Op donderdag 27 maart geeft Ilse DeLange een concert in AFAS Live in Amsterdam. Tijdens Ilse DeLange’s Nashville Nights speelt de zangeres haar repertoire in een speciale intieme setting, waarmee ze haar toehoorders wil onderdompelen in de sfeer van Nashville.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 11 oktober om 10.00 uur.

Nashville

DeLange heeft een bijzondere band met Nashville. De zangeres uit Twente neemt op jonge leeftijd haar succesvolle debuutalbum World Of Hurt op in de muziekhoofdstad van de Verenigde Staten. Sinds haar debuut blijft Nashville een bron van inspiratie en groeit de stad in Tennessee uit tot haar tweede thuis.

"Veel van mijn songs zijn in Nashville ontstaan en opgenomen. Ik kom er graag en houd zielsveel van het gevoel en de sfeer van die stad. Ze noemen het niet voor niets the Music Capital of the World. Ik kan niet wachten om samen met mijn band en het publiek die sfeer en dat gevoel tot leven te brengen tijdens Nashville Nights in AFAS Live”, verklaart DeLange in een persbericht.

Op 27 maart put Ilse DeLange samen met haar band niet alleen uit eigen repertoire, maar zal de zangeres ook een eerbetoon spelen aan haar muzikale helden, waaronder Dolly Parton.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie