Livemuziek
BNNVARA

BLØF veroorzaakt kippenvel met live versie van Levenslang

  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF veroorzaakt kippenvel met live versie van Levenslang

De NPO Radio 2 studio waande zich vanochtend in Zeeuwse sferen: BLØF was te gast in Jan-Willem Start Op!

De mannen van BLØF zijn sinds augustus volop bezig met hun Vreemde Wegen Tour, waarmee ze meerdere historische locaties in binnen- en buitenland afgaan om kleine liedjes te spelen die fans al een tijd niet gehoord hebben. Een mooie opwarmer voor november, want dan spelen ze hun driedelige concertreeks in Rotterdam Ahoy genaamd BLØF en Vrienden: “Een derde van de show spelen we zelf en de rest allemaal met vrienden, dus het worden hele bijzondere shows,” vertelt leadzanger Paskal Jakobsen.

Zonnestralen in de herfst

Buiten hun drukke agenda om had BLØF tóch nog even tijd om de studio in te duiken. Half september verscheen de nieuwe single Levenslang, waarmee ze meteen een NPO Radio 2 TopSong te pakken hadden. Het is een vrolijk en fris nummer waardoor de zomer even niet meer zo ver weg lijkt. “Het is fijn dat wanneer het weer omslaat, je je vast kan klampen aan de sfeer van dit nummer, waarbij we tóch weer lekker in het zonnetje zitten, met de voetjes in het zand,” vertelt Jan-Willem.

Bekijk het optreden van BLØF hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie