Livemuziek
AVROTROS

FLEMMING over nieuwe single: 'Had al 2,5 maand geen film gekeken'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. FLEMMING over nieuwe single: 'Had al 2,5 maand geen film gekeken'

Helaas voor FLEMMING was het de drukste ochtendspits van het jaar. Hij zou met zijn nieuwe nummer Onweer In M’n Hoofd in Jan-Willem Start Op! staan, maar kwam pas ná de uitzending aan in de studio. Gelukkig verwelkomde Bart hem met open armen!

FLEMMING is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en heeft inmiddels een sleutel van de NPO Radio 2 studio. Na z'n opgewekte hits Automatisch en Zij Wil Mij, laat hij met zijn nieuwe single Onweer In M’n Hoofd een hele andere kant van zichzelf zien en biedt hij luisteraars een persoonlijk kijkje in wat er precies in z’n hoofd omgaat.

Van 0 naar 200

Nadat zijn single Amsterdam in de zomer van 2022 door het grote publiek werd opgepikt, stond de agenda van FLEMMING overvol. In één zomer had hij gelijk 130 optredens. Waardoor zijn leven in één klap volledig op z'n kop stond. “De emmer stroomde over. Het waren te veel prikkels en te veel veranderingen,” vertelt hij aan Bart. Optredens afzeggen wilde hij niet: “Je weet natuurlijk niet of je maar een jaar kan knallen of dat je dit door kan trekken.” Dat zorgde ervoor dat hij geen tijd meer had om te ontspannen. "De laatste keer dat ik een film had gekeken was 2,5 maand geleden."

Onweer In M'n Hoofd

Over dit gevoel gaat FLEMMING's nieuwe single Onweer In M'n Hoofd. Tijdens een schrijfsessie vertelde hij over de 'overstromende emmer' en besloten hij en z'n co-writers dat ze hier júíst een liedje over moesten schrijven. “Het is iets dat veel mensen ook meemaken", legt hij uit. In diezelfde periode heeft FLEMMING de touwtjes weer in eigen handen genomen en besloot hij heel even op de pauzeknop te drukken. “Even de twee weken de agenda op slot en lekker op de bank zitten." Inmiddels kan hij er weer vol tegenaan en staat hij met plezier op het podium, dit keer bij Aan De Slag!

Bekijk het optreden van FLEMMING hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie