Festival

Chef'Special over CAS-publiek: 'Ze zijn zo genereus met hun liefde'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special over CAS-publiek: 'Ze zijn zo genereus met hun liefde'

Alle 'Cheffies', oftewel de leden van Chef'Special, doken na hun optreden op Concert at SEA de studio in voor een interview met Annemieke.

De leden van Chef'Special zijn altijd blij als ze terug zijn op Concert at SEA, en dat komt vooral door het publiek. "Ze zijn zo genereus met hun liefde", vertelt frontman Joshua Nolet. "Het is altijd een warm bad. De vibe op Concert at SEA is echt wel 'one of a kind' eigenlijk."

In de war

Na een nieuw album en een clubtour, is het bij Annemieke tijd om te reflecteren. Gitarist Guido Joseph vertelt dat hij tijdens de productie ervan altijd verwachtingen heeft bij het spelen van nieuwe muziek: "Om het ook daadwerkelijk te doen en te zien hoe mensen daarop reageren, is zo cool. Die nummers gaan er echt van leven." Het valt Annemieke op hoe snel mensen de teksten van nieuwe nummers meteen oppikken. "Soms raak ik er van in de war, als die hele eerste rij in een keer allemaal van die raptracks aan het mee rappen is. Dan denk ik altijd van: 'Jezus, wauw.' Knap vind ik dat", vertelt Nolet.

Benieuwd naar het volledige gesprek? Check dan het interview hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo volg je Concert at SEA op NPO Radio 2

Volg alles over Concert at SEA op de radio en visual radio! Daarnaast lees je het laatste nieuws over het festival via nporadio2.nl en zie je de mooiste foto's, video's en sfeerbeelden via Instagram, TikTok en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie