Festival

Roxeanne Hazes op Concert at SEA: 'Het voelt een beetje als thuiskomen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes op Concert at SEA: 'Het voelt een beetje als thuiskomen'

Morad sprak Roxeanne Hazes backstage op Concert at SEA over haar eerste optreden op het festival, maar ook haar aankomende theatertour!

Roxeanne Hazes gaat voor de eerste keer spelen op Concert at SEA. "Ik heb er heel veel zin in. De sfeer is leuk. Het is gezellig", vertelt ze. "Ik heb begrepen dat mensen een enquête hebben ingevuld dat ze mij heel graag willen zien. Dat is toch cool? Het voelt een beetje als thuiskomen."

Hoe gaat ze zich voorbereiden voor het optreden? "Eigenlijk heel veel lol hebben. Ik heb een fantastisch team om mij heen. Ik heb een heerlijk band die niet alleen getalenteerd zijn, maar ook super grappig. We genieten echt van dit soort dingen", vertelt Hazes. "Het is luistermuziek, dansmuziek. Ik hoop dat mensen mee gaan doen."

Theatertour

Na een uitverkochte show in Carré gaat Roxanne volgend jaar starten met haar theatertour. Wat gaan we verwachten? "Ik denk dat het heel leuk is om een keertje iets meer context te geven bij mijn liedjes. Al mijn liedjes die ik schrijf zijn biografisch, dus verdienen ook iets meer achtergrond en verhaal. Ik vind het heel leuk om het in het theater te doen."

Komt er een nieuw album aan van Roxanne Hazes? Je hoort het hieronder:

Video niet beschikbaar

Zo volg je Concert at SEA op NPO Radio 2

Volg alles over Concert at SEA op de radio en visual radio! Daarnaast lees je het laatste nieuws over het festival via nporadio2.nl en zie je de mooiste foto's, video's en sfeerbeelden via Instagram, TikTok en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie