Fragment

Marion Oskamp en Simon Heijmans leggen uit Hoe kaas de wereld redt

  1. Fragmentenchevron right
  2. Marion Oskamp en Simon Heijmans leggen uit Hoe kaas de wereld redt

Marion Oskamp is te gast bij Annemiekes A-Lunch. Samen met Simon Heijmans maakte ze eerder de spannende podcasts Brand in het Landhuis en De gestolen schilderijen van Jopie Huisman. Nu gooit het duo het over een andere boeg en komen ze met een podcast over kaas en de zuivelindustrie. 

Als het gaat over klimaat of voeding zijn mensen vaak boos. Mensen willen liever niet over veranderingen horen, ook al is het informatief. Toch vonden Marion en Simon het belangrijk om deze podcast te maken. In Amerika wordt namelijk gewerkt aan kaas waar geen koe meer aan te pas hoeft te komen. In de podcast Hoe kaas de wereld redt hoor je hoe Marion en Simon uitzoeken hoe dat zit:

Video niet beschikbaar

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NTR / Hoe kaas de wereld redt